Personvernerklæring

/Personvernerklæring
Personvernerklæring2019-01-03T13:22:42+00:00

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://metachange.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Behandling av personopplysninger på metachange.no

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å bestille eksemplarer av «GPS for endringsledelse». Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte. Det er kun MetaChange som har tilgang til opplysningene som samles inn.

WPHotell er vår driftsleverandør for metachange.no.

Kontaktskjema

Vi har ikke kontaktskjema på nettsiden og oppfordrer besøkende til å ringe oss – eller sende en e-post.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på metachange.no:

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Vår publiseringsløsning (WordPress med utvidelser) plasserer informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes for å gi deg en funksjonell brukeropplevelse på hjemmesidene våre.

Vi bruker ikke informasjonskapsler som utveksler informasjon med sosiale eller andre medier for bruk i målrettet markedsføring.

Her finner du informasjon om hvordan du kan sjekke hvilke cookier du har på din PC, og som er en funksjon av hvordan du har brukt nettstedet vårt: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Bestilling av kurs og andre tjenester

På nettsiden kan du bestille kurs eller bøker ved å oppgi blant annet navn, e-post og postadresse. Personopplysninger vi får inn ved bestillinger blir ikke benyttet til andre formål enn å effektuere bestillingen og administrere kurset/tjenesten. Etter bestillingen er sendt vil alle opplysninger slettes.

Administrasjon

MetaChange registrerer kundeinformasjon i regnskapsprogrammet Tripletex. Personopplysningene vi lagrer er for å oppfylle krav i regnskapslovgivningen. Vi registrerer navn og e-postadresse, og noen ganger adresse og telefonnummer. Kundeinformasjonen behandles av oss, og vår regnskapsfører har også tilgang til dataene. Tilgangen reguleres av egen databehandleravtale.

E-post og telefon

MetaChange registrerer kundeinformasjon i regnskapsprogrammet Tripletex. Personopplysningene vi lagrer er for å oppfylle krav i regnskapslovgivningen. Vi registrerer navn og e-postadresse, og noen ganger adresse og telefonnummer. Kundeinformasjonen behandles av oss, og vår regnskapsfører har også tilgang til dataene. Tilgangen reguleres av egen databehandleravtale.

MetaChange benytter e-post og telefon. E-poster er tilgjengelig for de av MetaChanges medarbeidere som mottar e-posten. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene. Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor til ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Vi registrerer ikke personsensitiv informasjon som vi evt mottar i telefonsamtaler, og vi logger heller ikke samtaler.

Deltakelse på arrangement i vår regi

Liste over kursdeltakere

Når du melder deg på kurs, lagres informasjon til bruk for kursadministrasjon og for å ta inn kursavgift. MetaChange behandler personopplysninger for å gjennomføre booking av møtelokaler og foreta og administrere påmelding fra deltakere på våre kurs.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. MetaChange har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av MetaChanges systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger MetaChange ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontakt oss

E-post: monika.l.eknes@gmail.com

Telefon: +47 916 57 123

Postadresse: Solveien 66, 1394 NESBRU